De essentie van een duidelijke werkwijze

Bij De Pooter geloven we in kwaliteit op maat. We kennen de markt van onze klanten in de industriële en logistieke branche door en door. Hierdoor kunnen we onze klanten de juiste oplossing bieden. Dat doen we geheel op maat aan de hand van de unieke uitdagingen op het gebied van personeel waar organisaties voor staan. 

shutterstock_1335833918-1

Een duurzame samenwerking

Een samenwerking met ons is een samenwerking zoals je niet eerder hebt gehad: we staan zij aan zij en zorgen voor de beste oplossing voor jouw organisatie. Zodra we jullie uitdagingen hebben besproken, stellen we een compleet actieplan op.  

Daarin staat precies van A tot Z uitgelegd welke stappen we gaan zetten om jullie personeelsvraagstuk op te lossen. We stellen doelen op en zorgen voor een strakke planning; zo weet jij precies wanneer onze oplossingen voor jou zullen werken.  

Zo pakken we dat aan

Download onze whitepaper waarin we je vertellen hoe je technisch talent aantrekt,
interviewt én aanneemt.

Download whitepaper

Onze zoekstrategie

We hebben een bewezen succesformule voor de zoekstrategie van technisch personeel ontwikkeld waarmee we organisaties zoals die van jou helpen. Deze zoekstrategie bestaat uit een aantal stappen die we tot in detail aan laten sluiten op de wensen en behoeften van ieder bedrijf dat we helpen.  

Waar krachten worden gebundeld

We binden en verbinden

We weten als geen ander techneuten aan ons te binden. Door verbinding te zoeken, hun drijfveren te begrijpen, hun ambities te doorgronden en te weten waar hun krachten en ontwikkelpunten liggen. We kennen ook de markt, business en cultuur van onze klanten en snappen wat wel en niet past. Welke uitdagingen ze hebben en wat nodig is om deze te overwinnen. Zo binden en verbinden we en zijn we in staat om de perfecte match te maken. Keer op keer.

Actief meedenken

Ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Misschien merk jij ook dat technologie steeds verder gaat of dat thema's als de energietransitie of vergrijzing steeds belangrijker worden. Dat digitalisering, robotisering of biotechnologie impact hebben op bestaande en nieuwe producten. Op businessmodellen, productieprocessen, beroepen en uiteindelijk ook op mensen zelf.

Van organisaties vraagt het flexibiliteit, snel kunnen schakelen en aanpassingsvermogen om continu met deze ontwikkelingen mee te gaan en relevant te blijven voor hun stakeholders. Bij De Pooter zien we een belangrijke rol voor onszelf weggelegd in het actief meedenken met onze klanten en het bieden van relevante oplossingen. Zo gaan we uitdagingen op het gebied van HR en recruitment samen aan. 

De juiste match
Stockfoto-1