Adviseren, meedenken en uitvoeren

Niet alleen technologie gaat steeds verder, ook de arbeidsmarkt is volop in beweging. En dat heeft impact op de bedrijfsvoering van je organisatie. Productieprocessen veranderen, beroepen zijn niet meer zoals vroeger en van werknemers worden andere competenties gevraagd. Bovendien gaat het komende decennium een grote uitstroom in de technische sector plaatsvinden van werknemers die met pensioen gaan. En dat terwijl de instroom van onderaf beperkt is. Het vraagt een strategische visie en aanpassingsvermogen om al deze uitdagingen te lijf te gaan. Voor deze vraagstukken is het erg waardevol om over een partner te beschikken met de juiste kennis en expertise.

shutterstock_1408546466-1

Detachering

Snel op- en afschalen als de situatie daarom vraagt, wendbaar zijn als organisatie. Daarmee blijf je de concurrentie voor. Heb je tijdelijk extra personeel nodig? Werkt jouw organisatie projectmatig en heb je regelmatig externe werknemers nodig? Onze techneuten en logistieke professionals staan voor je klaar. Je kunt een beroep doen op specifieke expertise voor een project of om jouw businessdoelen te behalen. Ook kun je een flexibele schil opbouwen om jouw organisatie te ondersteunen in pieken, ziekte en/of verlof. Bovendien loop je hiermee minder risico tijdens een recessie of bijvoorbeeld een pandemie zoals corona. Meer weten over detachering?

Lees verder

Onze visie op werving en selectie 

“If you think it’s expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur.”

Technisch talent voor jouw organisatie werven

Technisch talent is schaars en dat zal het voorlopig ook blijven. De concurrentie is hierdoor groot want iedereen is naar ze op zoek. Omdat we al 70 jaar ervaring hebben in technische recruitment weten we wat techneuten drijft en waar ze te vinden zijn. We zetten een werving & selectie traject op om de juiste professional voor jouw organisatie te werven. Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, komt deze direct bij jouw organisatie in dienst. Meer weten over onze werving en selectie aanpak?

Lees verder

Lees interessante blogs

Een duurzame samenwerking

Wij geloven in kwaliteit op maat. We kennen de markt van onze klanten in de industriële en logistieke branche door en door en helpen door het aanreiken van advies, het zoeken naar oplossingen en het uitvoeren van plannen. Proactief en resultaatgericht.

Een samenwerking met De Pooter is een samenwerking zoals je niet eerder hebt gehad: we staan zij aan zij en zorgen voor de beste oplossing voor jouw organisatie. Zodra we jullie uitdagingen hebben besproken, stellen we een compleet actieplan op.  

Daarin staat precies van A tot Z uitgelegd welke stappen we gaan zetten om jullie personeelsvraagstuk op te lossen. We stellen doelen op en zorgen voor een strakke planning; zo weet jij precies wanneer onze oplossingen voor jou zullen werken.  

Zo pakken we dat aan 

Download onze whitepaper waarin we je vertellen hoe je technisch talent aantrekt, interviewt én aanneemt.

Download whitepaper

Laten we kennis maken

Vragen? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.