Het belang van goed personeel

Één van de belangrijkste succesfactoren voor bedrijven is hun personeel. Investeren in goed personeel is dan ook essentieel voor je bedrijfsgroei. In de huidige krappe arbeidsmarkt, is het vinden van het juiste personeel niet gemakkelijk. Je team moet zorgen voor efficiëntere werkprocessen, het behalen van teamdoelstellingen en het opvangen van pieken en dalen. Het personeel dat het beste bij jouw bedrijf past hangt af van de behoeften op jouw werkvloer.

shutterstock_483141763-1

Werving

De juiste professional voor jouw organisatie beschikbaar hebben of vinden, dat is waar het om draait bij De Pooter. Maar wie is deze ideale kandidaat en hoe werven we hem of haar? We hanteren een multichannel wervingsstrategie waarmee we zorgen dat de juiste kandidaten op verschillende manieren in aanraking komen met jouw openstaande vacatures. De strategie is opgedeeld in een aantal stappen.

Lange termijn visie/strategie

De vraag naar technische mensen was in 2019 al enorm en deze trend blijft zich voortzetten. Een strategie opzetten om voor korte termijn een personeelstekort op te vangen is niet waar we bij De Pooter in geloven. Met een overschot aan vacatures ben je top technisch personeel kwijt voor je het weet. Daarom bouwen we bij De Pooter aan de lange termijn visie en strategie van onze klanten. Zo zorgen we dat je nooit een tekort aan techneuten hebt.

Weet wat een goede match is

We kennen onze professionals, wat hen drijft en waar hun krachten liggen. Doordat we weten hoe we deze optimaal kunnen inzetten zorgen we voor de optimale toegevoegde waarde voor de klant. Met onze kennis van de markt, de business en cultuur van onze opdrachtgevers weten we welke professional het beste bij de organisatie past.

Buyer persona Willem-1

Waar letten we op bij het maken van een match?

  • Bedrijfscultuur
  • Competenties
  • Flexibiliteit
  • Krachten en drijfveren
  • Lange termijn doelen

Op zoek naar jouw beste match

We weten techneuten aan ons te binden en hierdoor kunnen we ervaren en gemotiveerde vakkrachten inzetten. Ben jij op zoek naar de juiste techneut die past bij jouw organisatie en doelstellingen? We geloven in de kracht van een lange-termijnrelatie en met een duurzame samenwerking bouwen we mee aan de langetermijnvisie van jouw bedrijf.

 

Vul het formulier in om een stap dichter bij jouw beste match te komen!