Dit maakt ons uniek

Technisch personeel is schaars. Het vinden van de juiste mensen op een krappe arbeidsmarkt is een vak. Ze aan je binden is misschien nog wel moeilijker, want werkgevers gaan steeds verder in het overtuigen van goede techneuten om voor hen te kiezen. Ons model trekt niet alleen werknemers aan, maar we weten ze ook vast te houden. Door hun competenties te kennen, te geloven in hun ambities, te investeren in hun ontwikkeling en ze op het juiste moment uit te dagen. Zo hebben we een netwerk aan technici weten op te bouwen dat enorm waardevol is. Zo waardevol zelfs dat we het graag delen met prachtige opdrachtgevers in de maak-, proces- en foodindustrie.

"70 jaar ervaring in het creëren van werkgeluk"

Onze techneuten zijn avonturiers

Nieuwsgierig zijn naar de oneindige mogelijkheden van techniek. Dat typeert onze techneuten. Ontdekken welke uitdagingen er liggen en de mouwen opstropen om ermee aan de slag te gaan. Werken aan gave opdrachten en daarmee een wezenlijke bijdrage leveren, daar worden ze enthousiast van. 

Wij zetten technisch personeel op projectbasis bij onze opdrachtgevers in. Die afwisseling vinden ze prettig en hebben ze ook nodig om relevant en van toegevoegde waarde te zijn voor jouw organisatie. Ze zijn gewend om met verschillende culturen, managementstijlen en werkprocessen om te gaan en passen zich erop aan zonder hun eigen kracht en identiteit te verliezen.

Onze jarenlange ervaring betekent niet dat we ouderwets zijn; eerder het tegenovergestelde. Het betekent dat we de markt kennen als onze broekzak. Die kennis nemen we mee om iedere uitdaging aan te gaan. Het begint allemaal bij het in kaart brengen van de doelen en behoeften van organisaties, om een samenwerking aan te gaan waarmee we elkaars doelen bereiken.

Snel schalen met je organisatie, hoe pak je dit aan?

Jouw organisatie werkt projectmatig, waarbij je regelmatig externe technische expertise nodig hebt. Of de instroom van technisch talent stokt omdat je de juiste mensen niet kunt vinden. Misschien wil je met je organisatie kunnen meebewegen met een veranderende of fluctuerende markt. Kijk naar hoe de coronapandemie de wereld op z'n kop heeft gezet. In zulke gevallen staan onze technici voor je klaar.

Wendbaar zijn maakt je organisatie toekomstbestendig. De coronacrisis laat eens te meer zien dat je flexibel moet zijn om te kunnen overleven. Het inzetten van een flexibele schil kan het antwoord zijn. Anders kijken naar personeel en de inzetbaarheid ervan kan je bedrijf de kracht geven die het nodig heeft om op iedere verandering voorbereid te zijn.

Bouwen aan een wendbare organisatie?

Zet het flex schillenmodel in!

Download whitepaper

Plan vooruit op marktverandering

Flexibiliteit en wendbaarheid is geen korte termijn doel, je werkt er continu aan. Wat is de ideale toekomstsituatie voor jouw organisatie? Welke functies zijn er en hoeveel flexibiliteit heb je nodig? Het voordeel: je kunt je technisch personeel breed inzetten, waardoor je er meer waarde uit haalt.   

Als je eenmaal de juiste balans hebt gevonden tussen vast en flexibel technisch personeel ben je niet alleen voorbereid op economische tegenslagen, het helpt je ook om het juiste technisch talent op het juiste moment in te zetten. Zo ben jij voorbereid op iedere tegenslag. 

Interessante blogs voor jou:

Voor wie wij werken

De Pooter is een familiebedrijf met Zeeuwse roots. Al 70 jaar geven we werkgeluk aan mensen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde detacheerder in de maak-, proces- en foodindustrie. We hebben vestigingen in Axel, Middelburg en Bergen op Zoom. 

De perfecte samenwerking
shutterstock_1408546466-1

Partner logo's